dimecres, 5 de juny del 2013

Escola d'estiu de la filla de la gran Ítaca



Temps era temps, pels voltants del 2012, que una Molt Honorable Consellera d'Ensenyament va retallar 20 milions d'euros a les escoles públiques catalanes i va donar 25 milions d'euros a les escoles d'èlit afincades a  CAT.

 I vet aquí que la  Sra Consellera Catalana va retallar 3000 mestres i els sous de 18.300 més però es va oblidar de retallar-se el seu sou i el de 10 alts càrrecs del seu Departament i en nom de "l'austeritat"  cobren  (pel cap baix)  688.037`38 euros anuals que, si la 'providència dels millors' que els hi és favorable no ho evita, seran uns 2.752.149'52 euros per quatre anys per la Molt Honorable 'feina de retallar' i ha disposat la Molt Honorable, que siguin els ajuntaments i les ONG's les que donin de menjar aquest estiu als 64.000 nens i nenes de CAT que durant el curs mengen perquè tenen beca al cole i  perquè si ella dissenya i impulsa un pla per donar de menjar com han fet per terres d'Andalusia el govern d'allà baix, seria massa responsabilitat... 


                                   


 I és que la MH Rigau ens ha explicat que ella ens defensarà del bruixot Wert, un molt dolent ministre colonitzador que amb l'ajuda de les forces del mal dels Tribunals Espanyols, vol imposar la seva llengua i eradicar la de CAT, en el cas que l'escola pública de CAT sobrevisqui sense mestres, sense recursos, sense beques i a la tissorada inestimable de la nostra Molt Honorable...
                                     
                                      

           "Si voleu menjar, a les escoles d'èlit de la gran  filla d'Ítaca us haureu de matricular."













1 comentari:

  1. La situació és tan grotesca que jo ja no sé què pensar. Hi ha persones que han comparat la LEC (aprovada pel PSC i CiU) amb la llei Wert, i han arribat a la conclusió que són la mateixa llei. Quina diferència hi ha? Que la LEC està escrita en català i la LOMCE en castellà. Després deuen haver pactat simular una picabaralla de sarsuela, on cadascun es queixa del nacionalisme de l'altre, però el què compta és que s'obre la porta a la privatització i a la segregació.
    La consellera, com sempre fa, ha tret un decret que diu: els alumnes que passen de primària a secundària amb assignatures suspeses formaran un grup apart, on tan sols faran les assignatures instrumentals (català, castellà i matemàtiques). Se suposa que així no "molestaran" tant a les aules? Es tracta de segregar des de baix, tal com sona, i de restar oportunitats. I es queda tan ample. I a RAC1 l'entrevisten per felicitar-la. Ara ja sabem que en el viatge a Ítaca hi haurà capitans, oficials i assessors dels oficials. I també un bon nombre d'esclaus remant.

    ResponElimina