divendres, 19 d’abril del 2013

Eat or not to eat

Darrerament els polítics o paràsits de torn s'estan 'ultra-passant' en tot. El saqueig generalitzat a les nostres tristes economies em fa pensar que estan molt desesperats i que tot plegat està a punt de petar.

Com que ja no saben per on xuclar-nos la sang, ataquen a les  víctimes més fàcils i accessibles: els infants, les persones grans i les persones que pateixen alguna discapacitat. Per temes personals i professionals, ho veig i visc cada dia (fins als ovaris!!!).

Des de fa un parell d'anys, toca penalitzar i matxacar els menjadors escolars i els pares que hem de fer ús d'aquest servei per als nostres fills.




Foto

La història absurda i kafkiana fins l'eternitat es desenvolupa en diferents estadis i /o agressions situacionals:

1) TREBALLAR: per treballar has de deixar els nens al menjador perquè a veure quina feina trobes que puguis entrar passades les 9h, sortir abans de les 12.30h, tornar a entrar a les 15h i tornar a sortir abans de les 16.30h per  recollir als teus fills i donar-los el dinar... la teoria de conciliar la vida laboral i familiar se la passa tothom pel forro;

 Contracto el servei de menjador. Com que treballo, no em donen beca perquè tinc uns ingressos, miserables però, ingressos. Treballar i que la meva filla mengi em costa 10 quotes de 102€/mes durant tot el curs escolar.

2) ATUR: se t'acaba el puto contracte de substitucions, et deixen al puto carrer i no et donen la beca: i ara!!!!  la beca l'has de demanar amb un any escolar d'antelació!!! o sigui, si vas treballar al 2012, vas tenir ingressos, doncs al 2013, encara que no tinguis feina, ni subsidis, ni expectatives, no tens dret a beca i per tant o pagues amb l'ajuda dels 426€, el menjador de la teva filla, o t'esclavitzes en uns horaris d'entrades i sortides, que et requereixen dedicació absoluta... (i mentrestant, sobreviu, cerca feina, forma't, estudia, i estigues preparada per a quan soni el telèfon i et cridin per a fer una trista susbstitució, ni se t'acudeixi dir-los que  no pots perquè has d'anar a buscar o portar la nena al cole!!!).

3) BECA: com que no et putejaven prou, decideixen RETALLAR beques. Aquestes beques, pels qui no us n'han donat mai, representen la meitat de l'import que has de pagar ( o sigui de 102€ a 51€). NO TENS EL MENJADOR GRATUÏT!!!!

4) IVA i TUPPERS: I per acabar-ho de rematar, ens prohibeixen  que  els nostres fills puguin portar el dinar en una carmanyola i Hisenda IMPOSA  un increment de l'IVA de les activitats extra escolars i dels menjadors escolars d'un 21%!!!!!

Conclusió: fer com els votants del PP, cony!!! deixeu de menjar i pagueu la hipoteca!!!!









1 comentari:

  1. La generalitat (no tan sols el PP de Madrid) ha retallat les beques de menjador en un 40%, de manera que al barri on treballo, les famílies han "compactat" la beca, i els nens es queden tres dies al menjador i els altres dos se'n van a casa. Tothom sap que molts nens només mengen dignament al menjador escolar, de manera que estem estalviant a costa de la salut i l'alimentació dels pobres.
    I a mi no em faran creure que aquest "estalvi" salvarà les finances del país.

    ResponElimina