dimecres, 3 de juliol del 2013

#2anys de CIU, en 5 tweets

Em refot moltíssim però haig de reconèixer  públicament que els tweets del Molt Honorable Alcalde Puigdemont en relació al balanç dels #2anys de govern municipal són molt encertats. He triat els 5 'the best'. 

;) #Gironaemocionada...

1er Molt Honorable tweet: 


Alcalde de GironaPuigdemont "El 1r semestre hem complert més del 70% dels objectius en polítiques de turisme de congressos i això no s'aconsegueix sol


No ho han aconseguit sols, en dono fe: els borbons i la BRIMO han ajudat de manera contundent.

Alcalde de GironaPuigdemont "Hem fet una intensa i fructífera promoció turística, amb un augment de visitants i d'impactes als mitjans d'arreu el món


Hem impactat: reportatge al "The New York Times" del 24 de setembre de 2012, sobre la mesura de posar cadenats als contenidors.

Spain Recoils as Its Hungry Forage Trash Bins for a Next Meal


3er M.H. tweet: 

Alcalde de GironaPuigdemont "Hem sigut pioners en moltes polítiques socials per garantir els drets bàsics de tots els gironins i gironines"


Correcte: la inversió més elevada del pressupost municipal 2013 ha estat en la compra de 2.833 contenidors, així garanteixen que els gironins i gironines puguin continuar menjant/furgant.



Alcalde de GironaPuigdemont "La sensació de seguretat té poc veure amb les estadístiques. Girona és molt segura però no ens hi podem resignar"


Ciutat amb molta seguretat activa i efectiva: desplegament dels Mossos per desallotjar els estudiants de la Universitat de Girona tancats al rectorat.


Alcalde de GironaPuigdemont "Un horitzó: que Girona es reconegui a si mateixa i des de fora com una de les ciutats de major excel·lència"


Certament, som collonuts, el que no vegis a Girona, no ho veuràs enlloc!


Foto: A la dreta: Girona, Temps de Flors.
A l'esquerra: Girona, Temps de Contenidors.
Girona, Temps de Flors, 2013.




1 comentari: