dimarts, 16 de juliol del 2013

#GironaRaciona ;-)




Des de l'Ajuntament de Girona, s'ha anunciat que donaran un plat de carn al dia a 560 nens a partir del 15 de juliol. Aquests nens i nenes tenien beca al menjador escolar, però des que va acabar el curs, el 21 de juny, només ells saben què hauran menjat a l'igual que durant els festius i les vacances de Fires, Nadal i Setmana Santa, 2011,2012 i 2013.

Cartilla de racionamiento, carne, pan, y varios. Muchos sellos (Papel - Documentos - Otros documentos)

Inacció de polítiques socials que després de #2anys i 3 mocions de l'oposició per a que s'impulsin projectes contra la pobresa , els estòmacs  d'aquests menors i de les seves famílies (a ben segur...XD) sabran disculpar, amb la postal bucòlica dels 2.833 nous contenidors, il·luminats per la resplendor de les llumetes de nadal. Així que posen un pedaç i #tempsdecanvi inaugurat.



Diria que no deu #gironaemocionar des del sostre panoràmic del trenet turístic amb parada a l'estació de l'AVE que a  l'horitzó de la  'ciutat amb major excel·lència' (@alcalde_gi, twiter, #2anys) es vegin menors desnodrits i famolencs furgant amb els seus pares pels contenidors. (No Instagram please...).


Projecte virtual lleres riu Ter Girona
Les arcades que em produeixen els polítics que cobren un o dos sous i només saben d'embutxacar,  se'm calmen quan la iniciativa ciutadana (#poderpopular, tremoleu amos i senyors de #Gironamordor), s'organitzen i  treballen sense cobrar, donant un cop de mà a la resta de ciutadans i ciutadanes exclosos dels projectes fluvials virtuals, de  les postals de floretes i dels piscolabis de les inauguracions municipals.


                                                               
Escudella Solidària, formada pels grups "Confiança Solidària", "Cuinem i Mengem en Família" i "l'Obra Social de la PAH" alimenten a unes 80 persones. Com a professional de l'àmbit social aplaudeixo aquest projecte perquè no fan caritat, perquè els usuaris també col·laboren en el projecte i sobretot, perquè es mouen per la SOLIDARITAT i no pel "rentat d'imatge/molles pels pobres/ 'calmaconsciència' pura i dura"  del desmantelladors polítics actuals.
(http://escudellasolidaria.blogspot.com.es).





Des de desembre de 2012 estan cercant un local propi: la demanda de ciutadans que necessiten fer ús d'aquest servei no s'atura. (Alguna coseta esteu fent malament Ajuntament... us vau oblidar els tweets d'autocrítica #2anys?). L'Ajuntament els ha dit que els subvenciona però no saben quant ni quan...

La gent de l'Escudella Solidària estan a la trinxera (i els hi estan trinxant la paciència) cercant sortida a la teranyina burocràtica i administrativa amb la que el MH Ajuntament de Girona els ha laberínticament intentat aturar: sense subvenció no hi ha  local, sense local  no hi ha projecte d'activitat, sense projecte d'activitat no hi ha informe tècnic, sense informe tècnic  no hi ha local, i sense local no poden continuar... 


Demà dimecres 17 de juliol de 2013, dia de democràcia a la convergent: els veïns de Girona estan convocats a urnes. Els 'deixaran' triar en quin projecte per al seu barri volen que inverteixi l'ajuntament....servidora invertiria en un projecte que 'augmentés els visitants i impactés als mitjans d'arreu del món' (@alcalde_gi, twiter, #2anys): passejar en el trenet turístic durant les vacances de nadal, setmana santa i estiu al govern municipal i  donar-los un plat de carn al dia cuinat en el local (virtual???) que ells, tan educada i administrativament, passen de subvencionar...

#ambmoltdecarinyo
                          


2 comentaris:

  1. Respostes
    1. L'alcalde de Girona és molt conegut per la seva afició a les noves tecnologies que li permeten fer d'alcalde i de diputat al Parlament... Diuen les males llengües que Girona es governada via twiter...Suposo que li deu quedar poc temps per 'baixar' al carrer i veure que 1 de cada 3 gironins viuen en la pobresa... Ara, amb un paquet de carn congelada per a cadascuna de les 560 famílies pobres que tenen nens, netegen la consciència i la imatge.

      Elimina