dimarts, 14 de maig del 2013

Girona, Temps de Flors 2013


Ahir tarda vaig anar a passejar per Girona.
La Girona a on està ubicat el millor restaurant del món, la Girona que té 258 persones vivint al carrer, la Girona en la que 1 de cada 3 persones està en situació de pobresa, la Girona en la que el govern municipal posa cadenats als contenidors per a que la gent no agafi menjar i la Girona en la que el govern municipal de CIU pretenia gastar-se una subvenció europea d' 1.6 milions d'euros i afegir-ne 400.000 € dels nostres impostos, per a comprar 2.833 contenidors nous...

La mateixa subvenció d'aquest fons europeu (FEDER) s'atorga a projectes de creació de llocs de treballs de llarga durada. Som 93.900 aturats i aturades a la demarcació de Girona.

L'oposició en ple va aturar la compra dels contenidors. El meu agraïment.

Einstein deia que l'estupidesa humana no té límits. Jo dic que l'estupidesa  d'alguns polítics i polítiques, no deixarà mai de sorprendre'm...
















5 comentaris:

  1. Noia, no sé si t'has begut l'enteniment o què, però realment pixes fora de test. Amb la ràbia amb què parles sembla que les teves praules traspuen un aire de despit que ves a saber d'on ve. Hauries de saber mirar una mica més enllà i veure quin paper està jugant l'oposició a la Girona, amb un PSC que encara no se sap situar´i vol governar des de l'oposició i un PP que cada cop és més de dretes. Dilluns es va perdre una gran oportunitat per acabar amb la merda de contenidors que tenim, benvinguts siguin els 1.6 milions d'euros, que ara el sociates ens han fet perdre. Aviam si t'informes una mica més.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per llegir-me i molestar-se en escriure comentaris en el meu blog. No contesto comentaris irrespetuosos ni els referits a la meva persona o privacitat.
      Atacar des de l'anonimat només es fa en temps de dictadura. Sigui valent o valenta i signi... Salut i Repúblika!!!

      Elimina
  2. Sceb, en la meva opinió et comportas amb una falta de respecte i educació vergonyos, ho que parla de tu mateix com persona. I no tens gaire clares les coses importants en aquest mon i aquesta vida, o com minim no haurias de estar o preocupar-te de la politica ja que realment no et preocupa la gent. El teu comentari nomes gira al voltant de canviar els contenidors quan es parlan de mes coses que per tu ja que no les dedicas el teu temps han de ser molt menys importants. Com esser huma et faltan moltes coses. Sento molt que siguis aixi.

    ResponElimina
  3. Segons la directora de "la sopa",son unes 700 les persones que en aquets moments están vivint al carrer a Girona i des de les institucions varies,començant per l Ajuntament i acaban per Carites,no es fá prou.Avui han anat a tallar l aigua dels ocupants del pis de Salt de la PAH,,quina vergonya,tenir els santissims pebrots d anar a tallar l aigua i acompanyats per municipals que són del Ajuntament!!! i encara veig per aqui gent que només pensa en cambiar els contenidors???,,VISCA LA HUMANITAT"""

    ResponElimina
  4. M'ha sorprès que, davant d'una crítica tan objectiva hi apareguin comentaris tan agressius. Però veig que, darrerament, hi ha un estat de crispació terrible on sembla que no es pugui criticar la política de CiU, perquè ens volen fer creure que si critiques CiU ets un mal català. Només cal veure el desplegament d'antiavalots que es fa cada cop que hi ha una protesta popular.
    D'altra banda, anomenes un fet terrible que ningú no vol dir: que un dels països més empobrits d'Europa (i amb una taxa d'aturats més alta que Grècia!) tingui "el millor restaurant" del món és una situació grotesca i dramàtica. Si això passés en un altre país del món tothom es posaria les mans al cap, però com que passa a Catalunya correm a felicitar els germanets Roca.

    Espero que els comentaris dels hooligans no t'impedeixin seguir dient les coses pel seu nom.

    ResponElimina